Sällskapsplankan 
Utvalda ostar, charketurier och marmelader. Serveras med Pias fröknäcke & hembakat nötbröd. 2-3 pers 198:- 4-6 pers 298:-

 

Toast Skagen
Handskalade räkor, majonnäs, rödlök, citron, dill, löjrom. 135:-

 

Toskansk Bönsallad (Vegan)
Bönor, rosmarin, tomat, sockerärtor. Serveras i endive med röra cornichons & soltorkad tomat.79:-

 

Oxfilé
Serveras med rödvinssky, vitlöksdoftande potatismos,
grillad tomat, palsternackschips och grön sparris. 292:-

 

Röding
Serveras med citrussås, sockerärtor och ugnsbakade cocktailtomater. 247:-

 

Torskrygg
Serveras med stuvad grönkål, smörfrästa grönsaker och bacon.  218:-

 

Bryggans Burgare (Finns även som veganburgare)
180 gram på högrev och bringa från svensk nötkreatur från Dalsjöfors.
Serveras med ölbräserad lök, saltgurka, jalapenomajonnäs,
coleslaw, Bryggans ketchup och lantpommes. 173:-

 

Bryggans Andra Burgare
180 gram på högrev och bringa från svensk nötkreatur från Dalsjöfors.
Serveras med bacon, ost, picklad rödlök, saltgurka, coleslaw, Bryggans ketchup och lantpommes. 173:-

 

Fish-Tacos
Tempurafriterad torsk som serveras med räkor, bönsallad, chilimarinerad mango,
sriracha-majonnäs, picklad rödlök, sallad, tacochips och tortillabröd. 167:-

 

DESSERTER

Hemlagad Lakritspannacotta 
Lakritspannacotta med hallonspegel och rostade hasselnötter. 76:-


Mangosorbet (Vegan)

Mangosorbet med blåbärssås och rostad kokos. 76:-


Irish coffée

Klassisk kaffedrink med 4 cl irländsk whisky, kaffe, grädde och farinsocker. 95:-


Efter maten

Kaffe+avec+pralin från Njuta. 95:-

 

Meny september 2017

Annonser