VECKA 20

Tisdag
Fläsknoisette med rödvinssky, smörfrästa grönsaker, vitlöksdoftande potatismos. Pankopanerad torsk, brynt smörkräm, ljummen sparris- och tomatsallad, dillslungad potatis.

Onsdag
Fläsknoisette med rödvinssky, smörfrästa grönsaker, vitlöksdoftande potatismos.
Pankopanerad torsk, brynt smörkräm, ljummen sparris- och tomatsallad, dillslungad potatis.

Torsdag
Vitvinsångad sejfilé, skagensås, smörfräst broccolli och kokt potatis.
Gräddig kycklingpasta med ädelost, bacon och parmesan.

Fredag 
Gräddig kycklingpasta med ädelost, bacon och parmesan.
Vitvinsångad sejfilé, skagensås, smörfräst broccolli och kokt potatis.

Veckans veg
Grön sparrissoppa med creme fraiche och ostgratinerad pagnotta.

 

 

 

105:- inkl sallad, måltidsdryck, kaffe, kaka.
10-kort 990:-

Tis-fre: 11.30-14.00