GOTT – ENKELT – AKTUELLT

  • Bryggans ambition är att alltid erbjuda god vällagad mat med bra råvaror. Vi har en levande meny där vi gärna använder lokala och säsongsbetonade råvaror. Här skall du kunna äta GOTT och vi vill att allt som lämnar vårt kök ska hålla hög och jämn kvalitet.
  • Det skall vara ENKELT att besöka oss. Vi vill ha en avslappad och familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna. Vår ambition är att tillgodose våra gästers önskemål och inga problem är för stora för att lösas.
  • Bryggans utbud gällande mat, dryck, inredning, musik och miljö ska återspegla samtiden, vara uppdaterat och kännas AKTUELLT.  Vi eftersträvar att hela tiden ha ett finger i luften och känna av vad våra gäster efterfrågar.

  • Vår restaurang har ca 100 sittplatser precis intill Vätterns vatten. Här sitter du mitt i småbåtshamnen och har utsikt över hela sjön. Förutom restaurangen med tillhörande bar har vi även vår bakficka Norra Piren med pub och festlokal.
  • Restaurang Bryggan erbjuder även catering för bröllop, begravningar och andra tillställningar. Kontakta gärna oss för mer info.
  • Restaurang Bryggans historia börjar i slutet på 90-talet som Hjo Gym med tillhörande café startades av Lillemor och Bengt Davidsson. Rörelsen utvecklades till restaurang där Peter Lundstedt och Jens Jonsson drev restaurangen under några år. I början av 2010 blev Tobias Gustafsson delägare och sedan 1 januari 2017 står Tobias ensam som ansvarig för driften.

Varmt välkomna till oss!
Tobias Gustafsson med personal.